Sayfalar

30 Mart 2010 Salı

Ali Yavuz:"Kayserililer, şehidimize karşı son görevimizi yerine getirelim."


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, düzenlediği basın toplantısında şehit Nuri Aydın Sağır’ı kamuoyuna tanıttı. 24 yaşında ve iki yıllık evli olan Sağır’ın iki günlük bir bebeği olduğunu belirten Yavuz, şehidin anne ve babasının da acıyla göz yaşı döktüğünü söyledi.
            Yavuz, “Aldığı her şehit haberi ile yasa boğulan Türk milleti için her şehit bir gurur abidesidir. Çükü evlatları vatanı uğruna can vermiştir. Artık analar babalar evlatsız, eşler yalnız, çocuklar babasız kalmasın. Bir hainin kör kurşunuyla hiçbir yürek dağlanmasın istiyoruz. Hep söyledik, söylüyoruz. Bu gidişata bir dur deyin artık. Madem yeni bir anayasa düzenlemesi yapmaktasınız, düzenlenmekte olan bu anayasanın terörle mücadele kanunu da kapsaması gerekmektedir. Bu hainleri onların elebaşları olan İmralı canisini, terörün yandaşları ve destekçilerine verilebilecek en ağır cezaların verilmesini, dökülen kanlarımızın, alınan canlarımızın hesabının sorulmasını istiyoruz. Bunun içinde terörle mücadele kanununun yeni anayasada daha aktif hale getirilerek cezaların en ağır şekilde uygulanmasını istiyoruz. Yüreğimizi yakan hainleri nefretle kınıyoruz. Ya bu hainleri durdurun yada Türk Milleti durdurmasını bilir” şeklinde konuştu.
            Yavuz, konuşmasının son bölümünde Tüm Kayseri halkını şehide son görevlerini yerine getirmeleri için  Hunat Caminde kılınacak cenaze namazına davet etti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...