Sayfalar

30 Mart 2010 Salı

Kayseri şehidine ağlıyor

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Kayserili Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın ailesini ziyaret etti.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya, Kayseri Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Asker Alma Daire Başkanı Kurmay Albay Nihat Çağan, Çukurca ilçesi Cevizli köyü Hantepe mevkiinde uzaktan kumandalı bir mayının patlatılması sonucu şehit düşen 24 yaşındaki Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın evini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bilici, sabırlı olmak gerektiğini ifade ederek, "Bu memleketi bize şehit düşerek emanet edenler aynı şekilde devam ediyor.
Sizin gibi ailenin çocukları var oldukça bu memleket de var olacaktır. Tabi ki sizler de evlat yetiştiriyorsunuz, bizim oğullarımız da şehit olabilirdi. Allah sabır versin, çok fazla da bir şey söylemenin anlamı yok şu aşamada. Allah, diğer askerlerimize güç, kuvvet, sağlık versin" diyerek tesellide bulundu.
Uzman Çavuş Nuri Aydın Sağır'ın şehit düştüğü haberinin ardından tüm mahalle halkı, evlerinin balkon ve pencerelerine Türk bayrağı astı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...