Sayfalar

18 Mart 2010 Perşembe

Ergenekon Davasında Kayseri'den de gözaltılar var


Ergenekon operasyonu Ergenekon savcılarının talimatı   doğrultusunda, İzmir’den başladı ve Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 9 ilde eş zamanlı yapıldı. İzmir ve Kayseri’nin yanı sıra, Manisa, Kahramanmaraş, Kars, İstanbulAnkara, Zonguldak ve  Antalya da belirlenen adreslere yapılan baskınlarda 28 kişi gözaltına alındı.
         Operasyonda, organize suç örgütüne üye oldukları iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında muvazzaf ve emekli subayların bulunduğu belirtildi. Yine gözaltına alınanların ikisinin kadın olduğu da ifade ediliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alınanların halen Ergenekon soruşturması kapsamında cezaevinde bulunan Özel Hareket Dairesi Eski Başkanı İbrahim Şahin ve Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin ile ilişkili oldukları belirtiliyor.
        Operasyonun Ergenekon’un mafya örgütlenmesine yönelik yapıldığı ve devam edeceği öğrenildi. 8 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınanlardan ikisi Kayseri’de yaşıyor. Kayseri’de gözaltına alınanların polis tarafından Develi’de alındıkları belirtildi. Kayseri’de gözaltına alınanların Ahmet M. İle Mehmet E. Oldukları öğrenildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...