Sayfalar

10 Mart 2010 Çarşamba

KOSGEB YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI: Hacılarlı Bodak'tan Hacılarlı Kilci'ye sataşma konuşuluyor


Düzenlenen Açılış Törenine Kazakistan ın Ankara Büyükelçisi Baghdad Amreyev, Vali Yardımcısı Kasım Fikret Dayıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim,  KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Erçalık,  Sanayi Ticaret İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Hasyüncü, KESOB Başkanı Mehmet Ali Çevrim,oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
KOSGEB Kayseri Merkez Müdürü Erdal Çınar, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek yürütecekleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak’da Sanayi Odasının önderliğinde böyle bir bina yapıldığı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek “yeni binada daha iyi hizmet verileceğini inandığını söyledi.
OSB Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü’de her yerde anlatılan Kayseri modelinin  bu yapılan binada en iyi şekilde gösterildiğini belirtti.
    KAYSO Başkanı Boydak’ta törende yaptığı konuşmada, isim vermeden KTO Başkanı Hasan Ali Kilci’ye göndermelerde bulundu. Kilci’nin Ülke iyi yönetilmiyor sözlerine tepki gösteren Boydak, biz olumlu baktığımız için sürekli eleştiriliyoruz dedi.
Boydak   Bizler olumlu baktığımız için eleştiriliyoruz. Ama birbirimize sahip çıkmamız lazım. Türkiye nin zenginleşmesi için üretmesi lazım. Üretmekten başka çaremiz yok. Türkiye, 2010 yılından itibaren büyümeye devam edecek. KOBİ lere biraz nefes verilirse büyüyecekler, ekonomiye katkı sağlayacaklar ve böylece işsizlik daha da azalacak. Haziran ayından itibaren yatırım hamlesi bekliyoruz. Son düzenlemeler yatırımcıya ciddi avantajlar sağlıyor. Yattık, battık, gidiyoruz memleketi iyi yönetilmiyor diye oda-borsa mikrofonlarından siyaset yapmayacağız. Gördüğümüzü söylemeye devam edeceğiz. Önümüzü pozitif görüyoruz. Pozitif bakmaya da devam edeceğiz” dedi.
     KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan da, 1991 yılından beri Kayseri de hizmet verdiklerini belirterek, binanın yapımına katkı sağlayanlara teşekkür ederek 2008 ve 2009 yıllarının dünyada çok sayıda ülkeyi etkileyen küresel krizin etkisiyle parlak geçmediğini, ancak bu yıldan itibaren Türkiye de çıkışın başladığını dile getirdi.
     Konuşmaların ardından binanın tadilatına katkılarından dolayı KAYSO Başkanı Boydak, OSB Başkanı Ahmet Hasyüncü ve Boytaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Boydak a plaket verildi. KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan da konuk Büyükelçi Amreyev e katılımından dolayı plaket verdi.
  Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi ve Boydak Holding’in katkıları ile yaptırılan yeni KOSGEB binasının açılışı yapılarak davetliler tarafından gezildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...