Sayfalar

10 Mart 2010 Çarşamba

MUSTAFA ERASLAN 50 KİŞİLİK KAFİLE İLE UMREYE GİTTİ Eraslan: "Ülkem için bol bol dua edeceğim."

Eras Holding Yönetim Kurul Başkanı ve MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan yakın dostları ve ailesi ile umreye gitti. Yolculuk öncesi çok heyecanlı olduğunu belirten Eraslan ülkesini seven herkes için dua edeceğini söyledi.

Yakın dostları ve ailesi ile umreye giden  Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan’ı yine yakın dostları yolcu etti. 50 kişilik kafile ile yola çıkan Mustafa Eraslan umrede 8 gün kalacak. Eraslan’ın kafilesinde MHP Melikgazi ilçe Başkanı Güven Hocaoğlu, Büyük Kayseri Gazetesi  Sahibi ve KTO Eski Başkanı  Yılmaz Büyüknalbant, Kayseri Güneş Gazetesi  Sahibi Rahmi Yağmur ve işadamı Bekir Kahraman’ın yanı sıra Eraslan’ın akrabaları  ve çok sayıda arkadaşı yer alıyor.
Uçağa binmeden önce duygularını dile getiren Mustafa Eraslan çok heyecanlı olduklarını ve orada bol bol ülkesini seven herkese dua edeceklerini söyledi.
Mustafa Eraslan’ın eşi Billur Eraslan’da manevi bir haz içinde olduklarını ve kutsal topraklara gitmenin heyecanının yaşadıklarını belirtti.
Bir çoğu ikinci kez kutsal topraklara giden Eraslan’ın yakınları ise güzel bir duygu ile yola çıktıklarını söylediler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...