Sayfalar

10 Mart 2010 Çarşamba

ŞOFÖRLER ODASINDAN ÖZHASEKİ'YE ZİYARET


 Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan  Otomobilciler Odası Başkanı Ateş, Başkan Özhaseki nin her zaman kendilerine yol gösterdiğini ve her konuda yardımcı olduğunu belirterek "Siz bizim önümüzde bir ışıksınız" dedi.
  Görev icabı pek çok ile gittiklerini belirten Ateş, gittikleri yerlerde Kayseri den hep övgüyle sözedildiğini ifade ederek, kendilerine Kayseri de uygulanan özellikle ulaşım master planını yerinde görmeleri tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.
  Başkan Özhaseki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bu şehir hepimizn. Burada güzel işler yapılırsa bundan hep beraber istifade ederiz. Mutlaka küçük sorunlar olabilşir, bunların göz ardı edilmesi lazım. Şehir için ne yapılacaksa hep beraber omuz omuza çalışarak yaparsak bu şehri geleceğe taşırız, böyle yapmaz isek bu şehir de diğer şehirlere gibi göç verir. Buradan çocuklarımız bir daha geri gelmezler. Son 15-20 yıldır şehrimizde büyük yatırımlar oluyor. Dileğimiz şehrimizin bölgenin merkezi olma konumunu daha da sıkılaştırması" şeklinde konuştu   
       Başkan Özhaseki Otomobilciler Odası nın ziyaretinin ardından kendisini ziyarete gelen Taşhan Orman Köyü Muhtarı Namık Dilbaz ve Çevril Mahalle Muhtarı Ahmet Yüksel ile köylülerden oluşan heyeti kabul ederek bir süre görüştü. Muhtarlar Başkan Özhaseki ye önümüzdeki yaz döneminde yapılmasını istedikleri hizmetleri ifade ettiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...