Sayfalar

7 Mart 2010 Pazar

Mustafa Akkaş'tan Cabat'a: "Yer altı işlerini bıraksın, yer üstündeki insanlarla uğraşsın"


Saadet Partisi Melikgazi İlçe Kongresi Kültür Merkezinde yapıldı. Kongre öncesi çoğunluğu AKP’den olmak üzere diğer siyasi partilerden Saadet Partisine geçen kişilere parti rozetleri takıldı.
Daha sonra kongreye geçildi. Kongrenin divan başkanlığını Melikgazi Eski ilçe başkanlarından Ahmet Bayraktar yaptı.
Tek liste ile kongreye giren mevcut ilçe başkanı Mahmut Arıkan yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti.
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Akkaş ise önce  Amerika Temsilciler Meclisinde alınan kararı, ardından İl Başkanı Mahmut Cabat’ı eleştirdi. Akkaş, Cabat’a maden sahalarıyla mesaj gönderdi.
Akkaş, “Kayseri halkı AKP’ye yeterli desteği vermiştir. Ancak milletvekillerinin çalışmaları yetersiz kalmıştır. Kayseri, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar ve milletvekilleri ile mecliste temsil edilmiştir; ama tüm bunlara rağmen devlet desteğini yeterli derecede alamamıştır. Kayseri’nin görmüş olduğu muamele verilen desteğe göre çok azdır. Buradan Milletvekillerine ve AKP İl yöneticilerine sesleniyorum, aldığınızın karşılığını verin. İl başkanına da sesleniyorum, yer altı işlerini bıraksın, yer üstündeki insanlarla uğraşsın. Partisinin tabanı kayıyor” dedi.
            Kongreye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin dikkat çeken isimlerinden 22. dönem milletvekili Ümmet Kandoğan’da katıldı. Ekonomiye değinen Kandoğan, Türkiye’nin tarihin en kötü yönetimi ile karşı karşıya olduğunu söyledi.
     Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Mahmut Arıkan yeniden başkanlığa getirildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...