Sayfalar

11 Mart 2010 Perşembe

Süleyman Korkmaz:" Olan devletin 500 milyon dolarına oldu."


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve Yönetim kurulu üyeleri Diş Hekimleri Odasını ziyaret ettiler.
            Ziyarette konuşan İl Başkanı Korkmaz, Kayseri’de yaşanan ve Diş Hekimleri odasıyla da ilgisinin olduğunu belirttiği diş çekimi nedeni ile yaşanan ölüm vakasını hatırlattı. Korkmaz, “yaşanan olay diş hekimi camiasını üzmüştür. 16 yaşında bir genç diş çekimi sonucu hayatını kaybetmiştir. Biz orada bir babanın feryadını duyduk ve üzüldük. Ancak Kayseri’de il sağlık müdürü sıkıntımız var. Çünkü çok fazla şikayet alıyoruz. Bu tür olayların bir şekilde önüne geçilmesi lazım. Bana göre il sağlık müdürünün o genç öldükten sonra istifa etmesi gerekirdi. Sağlıkta Kayseri, Türkiye’de olduğu gibi iflas etti. Domuz gribi vakasını hatırlarsak bu devletin bir ayıbıydı. İnsanlar aşı olsam mı olmasam mı diye ikilemde kaldı. Şimdi ortada domuz gribi diye bir şey kalmadı. Olan devletin 500 milyon dolarına oldu. Burada da sağlık müdürü vatandaşlara aşı olun dedi. Sağlık müdürünün Kayseri’nin sağlık sorunları ile ilgilenmesi gerekir” dedi.
Diş Hekimleri Odası Başkanı Umut Kural ise “sahteciler nedeniyle ölüm vakaları yaşandığı gibi tahminlerin çok üzerinde Aıds ve Hepatit C gibi bir çok vaka bulunmaktadır. Elimizde veri yok ama biz biliyoruz ki bu vakalar çok fazla” şeklinde konuştu.
Öte yandan Türk Ocağı Kayseri Şube Yönetimi de Milliyetçi Hareket Partisine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Yazar Mehmet Altan’ın sözleri yeniden gündeme geldi. MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, “Sivil toplum kuruluşlarının daveti üzerine şehrimize gelen Altan , Kayserililer Bizans torunudur dedi ve bu şahsı getiren kimseden buna ses çıkmadı. Başta Türk Ocakları olmak üzere bazı duyarlı sivil toplum kuruluşlarımız açıklamalarıyla bu şahsa ve onu şehrimize getirenlere tepkilerin gösterdiler. Bu duyarlılığı gösteren Türk Ocağı’na teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Ocağı Şube Başkanı Doç. Dr. Harun Ülger ise gerçekleştirilen ziyaretin bir iadeyi ziyaret olduğunu belirterek Mehmet Atlan hakkındaki tepkiyi göstermek konusunda da bir çok sivil toplum kuruluşuyla aynı tarafta olduklarını söyledi. 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...