Sayfalar

3 Nisan 2010 Cumartesi

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine taziye ziyaretinde bulundu. Kulkuloğlu burada yaptığı konuşmasında AKP hükümetini de eleştirdi. Kulkuloğlu, AKP Kazıkçı ve Mızıkçı bir hükümettir dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Harp Malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneğini ziyaret etti… Dernek başkanı Ali Yavuz’la bir süre görüşen Kulkuloğlu, önce taziye ziyaretinde bulundu, ardından da AKP hükümetini eleştirdi…Şehidin annesiyle teröristin annesi bir değildir diyen Kulkuloğlu, “ Şehit annesi evladını bu vatana vermiştir. Biz böyle düşünüyoruz. AKP kazıkçı ve mızıkçı bir hükümettir. Bu halk AKP’ye açılım yapsın diye oy vermedi. Bu hükümet Açılım diye PKK lıların ağzına bal sürdü. Şehit ve gazilere kazık attı. Şimdi de kendini kurtarmak adına anayasa değişikliğine giderek PKK ya kazık attı. Bu olaylar karşısında yaptığınız bu dik duruştan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi.
Kulkuloğlu ziyarette anayasa değişikliğini de değerlendirdi. “Anayasa değişikliğini en çok isteyen CHP’dir. Memuru, işçiyi, siyasette rol alanları hatta evde oturan ev hanımlarını bile ilgilendiriyor bu. Fakat anayasa değişikliğini yanlış yapıyorlar. Vatandaşa anlatmıyorlar, bunu halka iyi anlatmak gerekiyor. Referanduma gerek yok. Boşuna masraf yapmasınlar. Madem referandum yapıyorsun iki sandık koysun. Seçimler yaklaştı seçimi de yapsın.” Şeklinde konuştu.
Dernek Başkanı Ali Yavuz’da” Ben Şehit ve Gazilerin hakkını savunmak için buradayım. Şehit ve Gaziyi üzecek her şeyin karşısındayım. Bizim derneğimizin siyasilere kapısı açık; fakat destek olması şartıyla. Bugün siyasetçiler bizden destek bekliyor. Siyasi parti size destek olmak zorunda; fakat sizden destek beklememeli” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...