Sayfalar

3 Nisan 2010 Cumartesi

Yusuf Koç'un katili yakalandı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi nde iş ortağı Yusuf Koç'u üzerinden iki kez otomobille geçip, öldüren ve 9 gündür kaçan katil zanlısı Ruhi Ülger Talas ilçesinde yakalandı. Suçunu itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

25 Mart ta Organize Sanayi Bölgesinde ortağı olduğu iddia edilen Yusuf Koç isimli bir işadamını önce bıçaklayıp ardından da üzerinden otomobille geçerek ölümüne neden olan cinayet zanlısı Ruhi Ulger yakalandı.
Dokuz gündür aranan zanlı Ruhi Ülger , Cinayet Bürosu dedektiflerinin sıkı takibi sonucu Talas ilçesinde saklandığı bir evde yakayı ele verdi.
Zanlı Ruhi Ülger, polise verdiği 8 sayfalık ifadede öldürdüğü ortağından alacağı olduğunu ve ödemediğini, kendisine hakaret ettiğini, olay günü de otomobilin içinde tartıştıklarını söyledi. Ruhi Ülger" Olay günü otomobilde işçi Çetin Mintaş ın yanında tartıştık. Bana hakaret etti. Ağır sözler sarfetti. Otomobilden inip dövüştük sonra hırsımı alamayıp, üzerinden geçtim. Keşke böyle olmasaydı. Pişmanım" dedi.
Ortağını üzerinden otomobille 2 kez geçip öldüren zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ruhi Ülger in ağır ceza mahkemesinde müebbet hapis cezasıyla yargılanacağı ifade edildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...