Sayfalar

3 Nisan 2010 Cumartesi

Güven Hocaoğlu: "AKP ülkeyi içler acısı hale getirdi."

MHP Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Köşk Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir halk toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu AKP hükümetinin ülkeyi içler acısı bir duruma getirdiğini söyledi.

Köşk mahallesi ve gültepe mahallesinden çok sayıda mahalle sakininin katıldığı toplantıya MHP Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu, MHP Melikgazi belediye meclis Üyesi Mustafa Hashalıcı ile çok sayıda partili de katıldı.
Toplantıda ilk olarak MHP Melikgazi Meclis Üyesi Mustafa Hashalıcı kısa bir konuşma yaptı.
MHP Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu’da AKP hükümetinin icraatlarını eleştirdi ve sekiz yılda ülkeyi gerçek manada içler acısı bir duruma getirdiğini söyledi.
 Hocaoğlu, ülkenin düştüğü durumu hepiniz yakından görüyorsunuz. ülkenin ekonomisi çökmüş, işsizlik çoğalmış, işçiler, memurlar sokağa dökülmüştür. Ülkede sürekli Pembe tablolar çizilmek istenmektedir. ancak ekonomik anlamda ciddi manada kriz içerisindeyiz. bunu herkes çok iyi biliyor dedi.
Güven Hocaoğlu, ülkede bir çok sıkıntı varken birde PKK denen baş belası ile uğraşıyoruz. Benim halkım açlıkla terbiye edilir hale geldi. Sadaka kültürüne alıştırıldı. İşsizlik yıllarca olmadığı kadar yükselmiş durumda. insanlar evine ekmek götürme derdine düşmüşken sürekli gündem değiştiriliyor. işçimiz perişan, emeklimiz perişan, sanayicimiz perişan, esnafımız perişan, köylümüz perişan, besicimiz perişan. Toplum artık bu ekonomik sıkıntıdan dolayı üretemez hale gelmiştir. Sekiz yıldır iktidarda olan iktidar ise vatandaşın karşısına çıkmamak için suni gündemler oluşturmaktadır. Bu ülkede bin yıldır beraber yaşamış insanlar bin yıl daha beraber yaşayacak. Ben bu ülkede kürt meselesi olduğuna inanmıyorum. Bu ülkede PKK terör sorunu var. lütfen bu ülkeyi yönetenler bu ayrımı çok ciddi anlamda dikkat etmeliler diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...