Sayfalar

24 Nisan 2010 Cumartesi

Muammer Öner'den milletvekillerine gönderme...

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, Bakan Yıldız a yönelik saldırıyı kabul edilemez bulduklarını ifade etti.

Türkiye Kamu-Sen in hiçbir zaman şiddetin tarafı ya da yandaşı olmadığını, bundan sonra da olmayacağını belirten Öner, Konfederasyonumuz, sükunetin ve sağduyunun adresi olmuştur. Bu olayda, suçların şahsiliği ilkesi göz ardı edilerek konfederasyonumuzun isminin, art niyetli bazı basın yayın organlarında geçmesi, olayın konfederasyonumuzla bütünleştirilmek istenmesi çok çirkindir. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın sadece sendikamız üyesi olarak yansıtılması camiamızı üzmüştür. Bunu yapanların amaçları, tarafımızdan çok iyi bilinmektedir. Demokratik tepkilerin dozunun kavga ve şiddet noktasına getirilmesi asla tasvip edilemez. Hiçbir sebep, şiddeti meşru gösteremez. Açılım tartışmaları ile başlayan ve her geçen gün tırmanan terör eylemleri sonucu artan şehit sayımız, toplumumuzu germektedir. Buna ekonomik ve sosyal sıkıntılar da eklenince toplum cinnet toplumu haline getirilmiş, adeta pimi çekilmiş bomba halini almıştır dedi.
Bu üzücü olay sonrası, bazı milletvekillerinin “saldırganın hangi sendikaya üye olduğunu biliyoruz” şeklindeki açıklamalarının siyaset kurumunun seviyesinin düştüğünü gösterdiğini belirten Öner, Türkiye Kamu-Sen in milli konulardaki hassasiyetini, duruşunu ve mücadelesini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...