Sayfalar

20 Nisan 2010 Salı

Özışık, ezici bir üstünlük sağladı


Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin dün yapılan seçimli, olağan kongrede mevcut başkan Vedat Ali Özışık muhalif gruba ezici bir üstünlük sağlayarak güven tazeledi.
Özışık, 21000 çiftçiden, yaklaşık 13 bin çiftçinin desteğini alırken, muhalif gruba ise 8 bin civarında çiftçi destek verdi.
Kadir Has Stadyumu'nda gerçekleştirilen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu'na, yaklaşık 21 bin çiftçi katıldı.
Genel Kurulda, 2009 yılı faaliyetleri oy çokluğu ile kabul edilirken, diğer maddeler muhaliflerin stadyumu terk etmesi sebebiyle oy birliği ile kabul edildi.
Muhalif grubun çiftçiyi yemek için çıktığını ama hiçbirinin şuan olmadığını belirten Özışık, "Ben çiftçimin hakkını kimseye yedirmem. Çiftçinin hakkını korumak için elimden gelen her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda gerçekleştirilen genel kurulda, Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) yaşamını yitiren şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya ile tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...