Sayfalar

5 Nisan 2010 Pazartesi

Süleyman KORKMAZ: "MHP, Kayseri'de birinci parti olacak."

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, 32 belde başkanı ile bir toplantı yaptı. Korkmaz burada yaptığı konuşmada yapılacak olan ilk genel seçimlerde tek başına iktidara geleceklerini ve Kayseri’de de birinci parti olacaklarını söyledi.

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz belde başkanlarıyla yaptığı toplantıda MHP’yi Kayseri’de birinci parti yapacaklarını söyledi.
Korkmaz, AKP zihniyetinin iktidara gelişinden bugüne kadar milleti oyalamaktan başka bir iş yapmadığını kaydetti.
Korkmaz, “Acil eylem planıyla başlayan serüven, Avrupa birliği, başörtüsü, ordu darbe yapacak, arkasından yargı yasamayı kapatıyor, bize hizmet yaptırmıyor bahaneleriyle yılları geride bırakan AKP şimdide Milletimizi anayasayla yatırıp, anayasayla kaldırmakta.
Kendilerini destekleyen yandaş medya  sayesinde sürekli gündem değiştiren hükümet, halkın birinci önceliği işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk ve ekonomik sıkıntı olmasına rağmen bunları unutturup sanal gündemlerle halkı oyalamaktadır. Milyonlarca işsiz, gece yatağa aç giren insanlar, hak aradığı için coplanan, biber gazı sıkılan işçiler, sesi kısılmaya çalışılan  yazarlar ve medya patronları bu memleketin gerçek gündemi. Daha vahimi her gün haberlerde seyrettiğimiz intiharlar. Daha dün Muğla’nın Fethiye ilçesinde oğlunun dershane borcunu ödeyemediği için bir anne ceza evine konuldu, bu durumu hazmedemeyen oğlu intihar etti, bunu nasıl izah edeceksiniz. Bu gencin hesabını Allah sizlerden sormaz mı?” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...