Sayfalar

15 Nisan 2010 Perşembe

Yusufiyeli Ülkücüler Derneği: "Ülkücünün partisi MHP'dir. Kimse bizi ucuz siyasi emellerine alet etmesin."

Ülkücülerin Anayasa değişikliği konusunda MHP’den farklı düşündüğü şeklindeki söylemlere Ülkü Ocaklarından sonra Yusufiyeli Ülkücüler de tepki gösterdi. Yapılan açıklamada ülkücülerin MHP’den farklı bir düşüncede olmadığı vurgulandı.
Yusufiyeli Ülkücüler Derneği Bölge Başkanı Necip Dinçer Anayasa değişikliği adı altında yapılan oyuna gelmeyeceklerini belirtti. Geçici 15. Maddeyi bu pakete koyarak Türk Milliyetçilerini oyuna getirmek isteyen zihniyete alet olmayacaklarını dile getiren Dinçer bu konuda MHP den ayrı bir düşünce içinde olmadıklarını söyledi.

Dinçer, “Kendi iç mücadelemizi kimse kirli ve dış kaynaklı oyununa alet edemez. Ülkücünün partisi MHP dir. Kimsenin Ülkücüleri MHP den kopartma ve karşı karşıya getirmeye gücü yetmeyecektir. Ülkücüler 12 Eylül ün hesabını elbette sormak ister. Ama CIA ve karikatürler iktidarına alet olmadan oynanan bu oyuna gelmeden kendi idrakiyle, kendi meclisinden çıktığına inandığı zaman” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...