Sayfalar

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Ali Yavuz: "Teröre Taviz Verilmesin"

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz son 40 günde Kayseri’deki 4 evimize ateş düştüğünü belirtti.

Ülkemizi dışarıdan bölmeye çalışan düşmanlar yetmiyormuş gibi, birde içimizdeki hainlerle uğraşmak zorunda bırakıldığımızı ifade eden Ali Yavuz, “İçimizdeki hainler dış güçlerin maşası haline gelmiştir. Dışarıdaki düşmanlarımız Türk milletini beş bin yıl boyunca bölemediler, şimdide içten yıkmaya, parçalamaya çalışmaktadırlar. Bizi bizle vurmak istemektedirler. Bizi yöneten siyasilerimiz ise, bunlara taviz üstüne taviz vererek, bütün ülkemize ve Kayserimize şehit üstüne şehit gelmesine sebep olmaktadırlar. Şehit aileleri ve gaziler olarak soruyoruz; bu terör belasının bitmesi ya da bitirilmesi için bir başbakanın, bir milletvekilinin ya da üst düzey bir bürokratın çocuğunun şehit ya da gazi olması mı gerekmektedir? Yeter artık dur deyin bu terör illetine. Türk milletinin evlatlarının kara toprağın altına girmesine izin vermeyin artık. Bırakın kısır çekişmeleri, vatanımız, bayrağımız, milletimiz için, milletimizin geleceği çocuklarımız için bir araya gelin, el ele verin ve kazıyın şu hainlerin kökünü. Terörü bitirmek için iktidar –muhalefet demeden bir araya gelmeniz, birlik ve beraberlik içinde tek yürek, tek bilek olmanız germektedir” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...