Sayfalar

12 Mayıs 2010 Çarşamba

İstihkam Uzman Çavuş Birol Mutlu’nun baba evindeki taziye çadırı cenazenin defninden hemen sonra ziyaretçi akınına uğradı

Hakkari nin Yüksekova ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Birol Mutlu'nun ailesi cenaze defnedildikten sonra yalnız bırakılmadı.
Kartal şehitliğinde toprağa verilen İstihkam Uzman Çavuş Birol Mutlu’nun baba evindeki taziye çadırı cenazenin defninden hemen sonra ziyaretçi akınına uğradı. Ziyarete Vali Mevlüt Bilici, Garnizon Komutan Vekili ve 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Ali Demiral, 1’in Komando Tugay Komutan Vekili Rıza Atilla Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Müftüsü Şaban İşlek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ali Yavuz ve çok sayıda vatandaş şehit babası Ahmet Mutlu’ya başsağlığı diledi.

Vali Bilici, “Sizlerin olduğu kadar bizimde yüreğimiz yandı. Tüm Kayseri’nin yüreği sızladı. Allah sizlere sabır versin, şehidimize de rahmet eylesin” dedi.

Daha sonra İl müftüsü Şaban işlek tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından şehitler için dua edildi.

Taziye çadırının bulunduğu Cumhuriyet mahallesinde bulunan vatandaşlar da teröre karşı tepkilerini binalar ve iş yerlerine astıkları Türk Bayrakları ile gösterdiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...