Sayfalar

29 Mayıs 2010 Cumartesi

BÜYÜ BOZMA BAHANESİYLE ALTINLARINI ÇALDILAR

Argıncıkta Emine Türkarslan isimli bir bayan su isteme bahanesiyle evine aldığı 2 dolandırıcı kadının kurbanı oldu. Genç kadının getirdiği suyu içen dolandırıcılar "Bu evde ağır bir büyü var, istersen bozarız" diyerek talihsiz kadının 15 bin lira değerindeki altınlarını çaldılar. 

Kocasinan İlçesi Argıncık Cumhuriyet Mahallesi 204 Sokak ta meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi Emine Türkarslan evde yalnız olduğu sırada kapıyı çalan biri 65 yaşlarında yaşlı, diğeri 30 yaşlarında eşarplı iki kadının "Mevlüt okutacağız, onun için yardım topluyoruz, bize yardım edin, bir bardak su ver içelim" diyerek yardım istedi.

Emine Türkarslan iyi niyetle mutfaktan getirdiği suyu kadınları verdikten sonra dinlenmeleri için evine davet etti. Suyu içen dolandırıcılar "Kızım sen bize iyilik ettin, bu evde ağır bir büyü var, istersen bozalım, seni bu dertten kurtaralım" diyerek teklifte bulundu. Türkarslan ın teklifi kabul etmesi üzerine "Evdeki bütün altınlarını, takılarını, değerli ne varsa getir" diyen dolandırıcılar genç kadının getirdiği ziynet eşyalarını bir kumaş parçasının arasına sarıp bohça yaptı. Dolandırıcılardan genç kadının bir bardak su istemesi üzerine mutfağı gittiği sırada altın dolu bohçayı çantaya koyan  dolandırıcılar yanlarında taşıdıkları önceden hazırlanmış, bohçayı çıkardı. Emine Türkarslan a bohçayı veren dolandırıcılar "Bunu karanlık bir odaya koy, 2 saat hiç dokunma, sonra dualarla aç, büyü bozulur" dedikten sonra sokağın başında kendilerini bekleyen plakasız otomobille kayıplara karıştı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...