Sayfalar

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Şırnak'tan acı haber

Teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker ve 1 korucu şehit oldu.Şırnak'ta teröristlerle güvenlik güçleri arasında sabah meydana gelen çatışmada bir Piyade Uzman Çavuş ve bir Geçici Köy Korucusu şehit oldu.
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, sabah 05.45'te Şırnak'ın Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucu; 1 Piyade Uzman Çavuş ve 1 Geçici Köy Korucusu (GKK) şehit oldu, üç askeri personel yaralandı.
Yaralı personel hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
HAKKARİ'DE TACİZ ATEŞİ
Hakkari'de teröristlerin taciz ateşi sonucu 3 askerin yaralandığı bildirildi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince dün 09.20'de yapılan faaliyet esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu 3 asker yaralandı. Yaralı personel tedavi altına alındı.
Mardin'in Savur ilçesi Serenli köyü bölgesinde de teröristlerce yola döşenmiş el yapımı mayın, dün saat 10.40'da askeri aracın geçtiği anda infilak etti. Araçta hafif hasar meydana geldi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...