Sayfalar

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Melikgazi'de toplu nikah töreni

Melikgazi Belediyesi İle Gençleri Evlendirme ve Aileyi koruma Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen 15. geleneksel toplu nikah töreni Melikgazi Belediyesi Nikâh Salonun da gerçekleştirildi.

Bu yıl 15.Sİ gerçekleştirilen Nikâh törenine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Dernek yönetim kurulu başkanı ve üyeleri ile nikâhları yapılacak olan çiftlerin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Alkışlar arasında salona gelen çiftlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi…Yedi çiftin tamamımın nikâhlarını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarlarken, nikah şahitliklerini Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ve dernek yönetim kurulu üyeleri yaptı.

Nikâhları kıyılan çiftlere Melikgazi Belediyesi ve hayırseverler tarafından da çeyrek altın verilerek çiftlerin mutluluklarına mutluluk katıp bir kat daha fazla sevinmelerine imkân sağladılar.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada 15. si gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale dönüşen Toplu Nikâh Töreninin hazırlanmasında emeği geçen başta hayırseverler olmak üzere, dernek yönetim kuruluna teşekkür ederek, nikâhları kıyılan bütün çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...