Sayfalar

19 Mayıs 2010 Çarşamba

MHP MYK ÜYESİ MUSTAFA ERASLAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI


"19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' nın 91. yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.
 
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’ da Samsun’dan başlattığı hürriyet hareketi, milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurda dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır.
 
            Büyük Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından sıkıntı ve yokluklar içerisinde verilen çetin mücadele sonucunda, kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından gençlerimize emanet edilmiştir. Atatürk, "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız" diyerek, Türk gençliğine olan sonsuz güvenini vurgulamıştır.

Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükran, minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun."

Mustafa ERASLAN
MHP MYK ÜYESİ

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...