Sayfalar

15 Temmuz 2010 Perşembe

Kayseri referandumda "Hayır!" diyecek

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Korkmaz 12 Eylül’de Anayasa değişikliği için yapılacak referandumda Kayserililerin yüzde 90 oranında “Hayır” oyu vereceklerini öne sürdü. Korkmaz, referandumda Kayseri’nin Osmanlı tokadı vuracağını kaydetti.

Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Niyazi Uslu ve otobüsçüler, MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ı ziyaret etti.

Niyazi Uslu, otobüs biletleri ve yakıttaki KDV nin indirilmesini istediklerini belirtti. Pek çok sorunla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Uslu bu sorunları ilgililere iletmeye çalıştıklarını kaydetti.

MHP İl Başkanı Korkmaz da, sorunların çözümü için yetkililerin gerekli adımı atması gerektiğini söyledi. Ziyarette Anayasa değişikliğine de değinen Korkmaz, anayasa değişikliğinde toplum yararına bir şey olmadığı ileri sürdü. Korkmaz 12 Eylül’deki referandumda Kayseri’den yüzde 90 oranında “hayır” çıkacağını öne sürdü.

Korkmaz, Bu anayasa değişikliğinde işsizliğe, emekliye karşı çözüm önerileri yok. bu değişiklik terör sorununu çözmüyor, şehit cenazelerinin gelmesini engellemiyor. Bu anayasa 12 eylül paşalarını yargılamıyor. Bu anayasa, Başbakanın kendini yüce divandan kurtarmak için yaptığı bir anayasa değişikliği. Kayseri’nin bu referandumda yüzde 90 hayır oyu vereceğine inanıyoruz. Kayseri bu referandumda Osmanlı tokadı atarak yapılana karşı çıkacak dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...