Sayfalar

15 Temmuz 2010 Perşembe

KAYSERİLİ ÜÇ İŞ ADAMINA TBMM ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi 2010 Üstün Hizmet Ödülleri, 75 kişi ve kuruluşa verildi. Kayseri’den üç hayırsever ödül alanlar arasında yer aldı. Mehmet Tarman, Süleyman Çetinsaya ve Ziya Eren bu yıl ödül töreninde Kayseri’yi temsil eden hayırseverlerdi.

TBMM de düzenlenen törende ilk ödülü alan Kayserili hayırsever iş adamı Mehmet Tarman oldu. Son olarak Kayseri’ye çocuk hastanesi yaptıran Mehmet Tarman’a ödülünü TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin verdi. Ödül törenine Enerji Bakanı Taner Yıldız, Vali Mevlüt Bilici, AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ile Ahmet Öksüzkaya da katıldı.

Mehmet Tarman’ın ardından kürsüye Süleyman Çetinsaya çağırıldı. Hayırlarına en son yaptırdığı Kızılay Kan Merkezi’ni de ekleyen Süleyman Çetinsaya da 2010 yılının üstün hizmet gösteren isimleri arasında yer aldı.

Bu yıl ödül alan Kayseri’den üçüncü isim Ziya Eren oldu. Özellikle Erciyes Üniversitesine yapmış olduğu desteklerle dikkat çeken Ziya Eren, ödülü ailesi ile birlikte aldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...