Sayfalar

18 Ağustos 2010 Çarşamba

AKP'NİN SUYU İCRALIK OLMUŞ

Kullandığı suyun faturasını 10 dönemdir yatırmayan AK Parti İl Teşkilatı icralık oldu… Sorulan bir soru üzerine konu hakkında açıklamalarda bulunan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan ortaya atılan iddiaları doğruladı. Konuya açıklık getiren Batukan kamuoyunda çokça tartışılan “Kullandığı suyun faturasını 10 aydır ödemeyen AK Parti’nin suyu neden kesilmedi” sorusuna da yanıt verdi.
Su parasını ödemeyen herkes hakkında icra takibi başlattıklarını söyleyen Batukan, bu icra takibinin 10 dönemdir kullandığı su faturalarını ödemeyen AK Parti İl Teşkilatı hakkında da başlatıldığını söyledi.
AK Parti il binasındaki musluklardan kullanılan suyun faturalarından doğan ve 10 dönemdir biriken borcun, ilk etapta parti yetkililerinin talebi üzerine taksit yaptırıldığını anlatan Butukan, “Siz buraya gelip ödeme yapacağım taksitlendirin yada bana kolaylık sağlayın dediğinizde biz suyunuzu kesmiyoruz.  Bu durumda biz borçlu kişilerle temas halinde oluyoruz. Taksit imkanı sağlıyoruz ve borçlarını ödüyorlar. AK Parti’de böyle bir gelişme olmuş, taksitlendirilmiş. Ama daha sonra taksitte ödenmemiş” dedi.
AK Parti’nin KASKİ’ye olan borcunun yapılan ikinci bir girişim sonrası tamamının ödendiğini ifade eden Batukan, “Bu konuda yönetmelik neyi gerektiriyorsa yapılmıştır ama karşıdaki kişi taksitlendirin ödeyeceğim dediği için suyu kesmemişiz” diye konuştu.
KASKİ''DE REFERANDUM PROPAGANDASINA POLİS EL KOYDU
Yaklaşan 12 Eylül referandumu öncesi KASKİ’nin hizmet binasındaki ilan panosuna “Referanduma Evet” şeklindeki afişleri asan Memur-Sen üyesi hakkında savcılık soruşturma başlattı.
Asılan afiş hakkında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Yaptığı yanlış… Afişi asan gerekli cezayı helalde alacaktır. Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum” dedi.
İktidar partisi AKP’ye yakınlığı ile bilinen Memur-Sen’in, geçtiğimiz gün kamu kurumu niteliğinde olan KASKİ’nin hizmet binasındaki ilan panosuna, “Referanduma Evet” şeklinde hazırladığı afişleri asmasına bazı vatandaşlar tepki göstermişti.
Basın mensuplarından gelen sorular üzerine konu hakkında açıklamalarda bulunan KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, söz konusu afişin kendisinden habersiz asıldığını söyledi. Söz konusu afişi Memur-Sen’e üye Ahmet Tan isimli bir çalışanın astığını söyleyen Batukan, afişin geçtiğimiz cuma günü İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından kaldırıldığını afişi asan Ahmet Tan’ın da savcılığa verildiğini anlattı.
Kurum panosuna asılan afişten bahsederken “Kurumla ilgisi yok kişisel olarak yapılmış bir girişim. Benim de haberim yok kimsenin de haberi yok” diye konuşan Batukan, “Yaptığı yanlış… Ahmet Tan gerekli cezayı helalde alacaktır. Bu konuda bir yorum yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.
“KASKİ’de çalışan kaç Memur-Sen üyesi var” sorusuna tebessüm ederek yanıt veren Genel Müdür Batukan, “İnanın bilmiyorum. Ben üye değilim” şeklinde yanıt verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...