Sayfalar

18 Ağustos 2010 Çarşamba

YARGIDA KAYSERİ ATAMALARI

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu kararıyla 1271 hakim ve savcı yer değiştirdi. Kayseri merkezde 1 Cumhuriyet Savcısı ve 2 Hakim başka illere atanırken, Kayseri ye 3 Cumhuriyet Savcısı ve 4 Hakim atandı.

Kayseri de hakim Pelin Bulut Küçükçekmece ye, Sıdıka Urfalı Antalya ya atanırken Kayseri Cumhuriyet Savcısı Erdal Urfalı da Antalya ya gitti.

Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kemal Yılmaz, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Murat Yerdeyatar, Ordu Cumhuriyet Savcısı Abdurrahim Alan Kayseri Cumhuriyet Savcılığı görevine, Yargıtay Tetkik Hakimi Yusuf İltar, Çorum Hakimi Ali Bora, Kars Hakimi Hasan Ay ve İnegöl Hakimi Berrin Tümer Yerdeyatar da Kayseri Hakimliğine atandılar.

 Ayrıca, İncesu Hakimliği ne İyidere Hakimi Serap Güner getirilirken, İncesu Hakimi Bülent Göksoy Dikili Hakimliği ne atandı.

 Felahiye Cumhuriyet Savcısı Kamil Furkan Efe Lice Cumhuriyet Savcılığına, Ezine Cumhuriyet Savcısı Fatih Çelik de Felahiye ye gönderildi.

 Yeşilhisar Cumhuriyet Savcısı Hakan Gök ise Espiye Cumhuriyet Savcılığı na atandı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...