Sayfalar

16 Ağustos 2010 Pazartesi

"Hayır, Evet'i 8 puan geçince AKP tutuştu"

SEN KİM MENDERES KİM !
Kahramanmaraş'a gelen BTP lideri Haydar Baş, iftar yemeğinde referandumla ilgili konuştu: "Beni Menderes gibi mağdur edecekler' diyor. Şu kafaya bak. Sen kim Menderes kim ya. Size Menderes'i anlatayım. O, 3 sebepten dolayı ipe götürüldü. Bunun bir tanesi; din ve vicdan hürriyetine o güne kadar yer verilmiyordu. 2'cisi Menderes İmam Hatip okulları, Kuran Kursları açtı. Herkese istediği kadar din ve vicdan özgürlüğü verdi. 3'cüsü de sanayi hareketi başlattı. Bu 3 sebep onu ipe götürdü.
MENDERES KURAN KURSU, ERDOĞAN KİLİSE AÇTI
Sayın Başbakan iktidar olduğu günden beri Türkiye'nin toprakları dahil yeraltı kaynaklarını maalesef ecnebi şirketlerine peşkeş çekmiştir. Ve yine bunların döneminde tam 41 tane kilise evi açıldı. Rahmetli Menderes Kuran kursu açtı, bu 41 tane kilise evi açtı. Arasında bir paralellik var mı sevgili arkadaşlar? Şimdi 'Ben de Menderes gibi mağdur olacağım' deme rollü yapan bu arkadaşa 12 Eylül'de ne diyeceksiniz? Hayır. Vallahi de billahi de 'Hayır' demeniz şarttır" dedi.
AKP İLE PKK EL ALTINDAN EL ALTINDAN EVET İÇİN ÇALIŞIYOR
"Bunların gözyaşına aldanmayın, timsah gözyaşıdır. PKK'nın yuları ABD'nin AB'nin elinde. AKP ile PKK el altından uzlaşıyor. Evet için çalışıyor. PKK evet dese bile, şu anda yapılan kamuoyu yoklamalarına göre HAYIR, EVET'i 8 puan geçti. Onun için bunların etekleri tutuştu."
AKP MEMELEKETİ PEŞKEŞ ÇEKTİ
"Bu iktidar döneminde toprakların %20'si ecnebilere satıldı. Yeraltı kaynaklarımız 359 yabancı firmaya peşkeş çekildi. Borçlarımız üç katına çıkarak 680 milyar $'a çıktı. İç politikamız ABD'nin dış politikamız ABD'nin, ekonomi IMF'nin.
Baydemir Kürt bayrağı istiyor, Baydemir'i böyle arsızca konuşturan AKP'dir. Hayvancılık bitti, yabancıların etlerini sattırıyorlar. Bir kasap domuz eti satmak istemezse suçlu sayılıyor. Bu kanunu AKP çıkardı. "
Haydar Baş'ın "Var mısınız iktidarın çıkardığı Anayasaya hayır demeye" sorusuna iftara katılan BTP'liler varız diye cevap verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...