Sayfalar

16 Ağustos 2010 Pazartesi

"Siz PKK'lıları davul zurna ile karşılayarak mı gurur duyuyorsunuz"

Gökçeada ve Çanakkale programının ardından Lapseki ilçesine geçen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çınaraltı mevkiinde vatandaşlara seslendi. Konuşmasında Çanakkale'de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Yıldırım, hükümet olarak yapılan çalışmalara da değindi. Konuşması sırasında yaptıkları işlerle gurur duyduklarını belirten Binali Yıldırım'ın bu sözlerine tepki gösteren Ü.B., "Siz PKK'lıları davul zurna ile karşılayarak mı gurur duyuyorsunuz" sözleri gerginliğe sebep oldu.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ile diğer partililerin tepkisine rağmen sözlerini sürdüren Ü.B.'ye sert şekilde cevap veren Bakan Yıldırım ise konuşmasına kaldığı yerden devam etti.
Öte yandan ortamın gerilmemesi için Ü.B. emniyet birimleri tarafından alınarak bölgeden uzaklaştırıldı. Bakan Binali Yıldırım konuşmasının ardından Biga ilçesindeki programı için bölgeden ayrıldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...