Sayfalar

1 Şubat 2010 Pazartesi

KORKMAZ: AKP POLEMİKLERİN PARTİSİ

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Melikgazi ilçe Teşkilatı nın Turan Mahallesi nde düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Korkmaz, MHP nin ilk genel seçimde iktidara geleceğini söyledi.
Turan Mahallesinde Melikgazi ilçe teşkilatının düzenlediği toplantıda partiye hizmetleri geçenlere teşekkür belgesi verildi. İl Başkanı Süleyman Korkmaz burada partililere seslenerek MHP’nin ilk genel seçimlerde iktidara geleceğini söyledi.
Korkmaz, “Su arkına girmiştir. Hep beraber bu suya tazyik vereceğiz. Kapı kapı dolaşıp MHP nin iktidarında neler yapacağını anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye nin geleceği için MHP nin iktidar olması zorunludur. Çünkü; AKP iktidarı bunca zaman hiçbir şey yapmamış, polemiklerin partisi olmuştur. Ellerinde olan siyasal gücü Türk Milleti nin menfaati için kullanmamıştır. Bunun yerine, hep polemikleri ve kurumlarla çatışmayı benimsemişlerdir. Bu olumsuzluklar her alana yayılmış, ekonomiyi de kötü etkilemiştir. Görüldüğü üzere işsizlik diz boyu, sanayici ve iş adamlarımız zor durumdadır. Çiftçilerimizin ise hali haraptır, borçları yüzünden her gün bir çiftçimizin traktörüne haciz geldiğini duymaktayız ve üzülmekteyiz” dedi.
Konuşmasında ayrıca MHP nin sadece seçim sürecinde halkla buluşmadığını dile getiren Korkmaz "Biz halkımızla dün olduğu gibi bugün de hep birlikteyiz" diye konuştu.
Korkmaz “Bu birliğimiz devam etmeli ve edecektir. Açılım safsataları ile ülkeyi bölme gayretinde olanlara inat Ülkücüler tek bilek, tek yürektir. Çünkü bu açılım safsatası Türk Milleti ne hizmet etmek yerine, Barzani ye, ABD ye, Talabani ye, PKK terör örgütüne ve onun siyasal uzantısı BDP ye hizmet etmektedir. Hatta Başbakan, suç işleyen kişi durumuna düşmüş, devletin valilerini yanına çağırarak açılımı halka anlatın diye dayatmada bulunmuştur. Oysaki Başbakan, Valilerden açılımı anlatmalarını istemek yerine, bölgelerinde olan sorunları dinlemesi daha doğru olmaz mıydı? Yamula ve Bahçecik Barajlarına daha Sulama Kanalları ve Kapakları yapılıp da tarıma can verecek proje için henüz hiçbir adım atılmadı. Hayırseverler okul yapıyor, bina yapıyor, bunlar kendileri yapmışlar gibi sahiplenmeye kalkıyorlar. Bunlar doğru şeyler değil. Türk Milleti nin DNA sı ile oynamak, hele AKP nin haddine bile değildir. AKP nin doğru bir zemin üzerinde gitmediği bir gerçek, onlar için artık yolun sonu görünüyor. Türk Milleti için umut; Milliyetçi Hareket Partisi dir. Çünkü 40 yıllık siyasi birikime sahip partimizin özünde hak vardır, hakikat vardır" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...