Sayfalar

9 Mart 2010 Salı

Ali Yavuz: "18 Martta tüm Kayseri halkını Kartal Şehitliğine bekliyoruz."


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Elazığ da meydana gelen depremin üzüntüsü yaşanırken Şemdinli den gelen şehit haberlerinin, yürekleri derinden yaraladığını belirtti.    
Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyenlerin, döşedikleri mayın ve tuzaklarla Mehmetçiği şehit ettiğini kaydeden Yavuz, Şehitlerimizi anacağımız 18 Mart a hazırlanırken Hakkari den aldığımız acı haber, yüreğimizi derinden yaralamıştır. Birlik ve beraberliğimizin doruk noktası olan Çanakkale Zaferi nde gösterdiğimiz mücadele ve verdiğimiz şehitler, bugünkü birlik ve beraberliğimizin ana unsurudur. Bu millet, 18 Mart 1915 te Çanakkale de nasıl bir kahramanlık sergilemiş, destan yazmışsa, bugün de teröre ve vatan hainlerine karşı aynı kararlılıkla vatanını korumasını bilecektir dedi.
Açıklamasında bir de çağrıda bulunan Yavuz, “Şehitleri anacağımız 18 Mart’ta tüm Kayseri halkını Kartal şehitliğinde yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.  

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...