Sayfalar

9 Mart 2010 Salı

Özhaseki: "İddiası olan belgelerini ortaya çıkarsın."


CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, dile getirdiği iddialar karşısında AKP İl Başkanı Mahmut Cabat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin sessiz kalmalarını eleştirdi. Kulkuloğlu “İki aydır eleştiriyorum; ama ne Başkan Özhaseki ne de AKP İl Başkanı Cabat cevap vermiyor. Adeta kulaklarının üstüne yatıyorlar” dedi. Özhaseki ve Cabat’ın açıklama yapmaları gerektiğini dile getiren Kulkuloğlu, “Yanlış söylüyorsam ben özür dileyeceğim, doğru söylüyorsam onlar özür dileyecek. Meydan bu kadar boş değil” dedi.



Bu açıklamalara “Söz var cevap verilir, söz var karşılık bulur” ifadesiyle yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki “Sözün hiç anlamı yoksa, hiçbir değeri yoksa, gündeme gelmek içinde birileri çırpınıyorsa ve söyledikleri de iftira ve yalandan ibaret ise cevap verilmez” dedi.

Özhaseki şöyle devam etti: “İddiası olan belgeleri bir şekilde ortaya çıkarır iddiasını sunar sizde ona cevap verirsiniz laf olsun diye ortaya çıkıp kendini göstermek için bir sürü laf söyleyen o kadar çok adam var ki hepsinin arkasından mı koşayım”

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...