Sayfalar

9 Mart 2010 Salı

CHP'de birlik ve beraberlik tamam


CHP İl Başkanı Enver Özdemir’in dikkat çekici misafirleri vardı. Kongrede Özdemir’in rakibi Ali Paşa Tan’ın yanında yer alan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile eski il başkanlarından İsmail Eser, Kemal Nakipoğlu, Sezer Erdem, Mehmet Sağıroğlu, Mustafa Aslan, İmdat şimşek ve bazı eski ilçe başkanları Enver Özdemir’i ziyaret etti.



İl Başkanı Enver Özdemir öncelikle Elazığ’da yaşanan depremden dolayı yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi ve devletin Elazığ’da yaraları sarmasını istedi. Önceki hafta yaptıkları iki adaylı kongrede kaybedenin olmadığını, kazananın CHP olduğunu vurgulayan Özdemir kongrenin geride kaldığını, kimsenin kemsiye küsmediğini ve herkesin birlik olduğunu söyledi.

Gönülden Cumhuriyet Halk Partisine bağlı olduklarını söyleyen eski il başkanlarından Sezer Erdem ise Özdemir’e seslenerek “Sizin başarınız bizim başarımızdır” dedi. Erdem “Daima sizlerle birlikteyiz ve size her zaman destek vereceğiz. Verdiğiniz her görevi de en iyi şekilde yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kongrede Ali Paşa Tan’a açık destek veren Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise kongrenin demokratik bir ortamda yapıldığı belirtti. “Bizler yarışırız konuşuruz” diyen Kulkuloğlu eski il başkanlarına da teşekkür ederek hiçbir il başkanının herhangi bir şaibeye girmedin CHP’yi gururlandırdığı söyledi.

Daha sonra il başkanı Özdemir, milletvekili, eski il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanları basın mensuplarına poz verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...