Sayfalar

5 Mart 2010 Cuma

Amerika bildiğiniz gibi...

Sevgili dostlar, ABD bildiğiniz gibi onda değişen bir şey yok. Hâlâ dostlarını tehdit ederek iş görmek isteyen klasik ABD siyaseti... Ermeni tasarısını elindeki bir koz zannediyor. Bizi bu kozla tehdit edip güya Ermenistan sınır kapısını açtıracak. Öte yandan BOB Eş Başkanıyız diye övünenlerin durumu ise daha acı... Amerika uğruna, Azerbaycan bayraklarını stadyuma sokmayanlar, Azerbaycan ile kardeşliğimize halel getirenler oldukça pişkin gözüküyorlar. Artık Ermeni Cumhurbaşkanı ile Başbakanı ile maçlarda boy boy fotoğraf çektirin, sinirlerimize çok iyi geliyor. Azerbaycan bayraklarını da çöp bidonlarına atmaya devam edin bakalım.
Bu Amerikanın terbiye etmediği bir siz kalmıştınız. Siz de sonuna kadar terbiye olun. Dünyanın ve Amerikanın yuvarlaklaklığını siz de keşfedin. Döne döne kürkçü dükkanına geleceksiniz. Ama o koruma ordusu ile halkın arasına karışmayacağınız kesindir. Halk sizi çok seviyor ve doya doya öpüyor. BOP Eş Başkanına  selamlarını yolluyor.
Namık Selçuk K.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...