Sayfalar

5 Mart 2010 Cuma

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mustafa Eraslan- Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi’nde Radyoloji Ünitesi hizmete açıldı.


Açılışa Vali Mevlüt Bilici, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Rektör  Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ruhan Düşünsel, Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Güven, Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Erçalık ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.
Vali Mevlüt Bilici açılan yeni ünitelerle çok daha iyi sağlık hizmeti verileceğini söyledi.
            Vali Bilici, “Üniversitemiz inanılmaz gelişim içerisinde. Yeni yeni temeller atılıyor, açılışların devamı gelecek. Çok önemli yatırımlar yapılıyor. Bunların üniversite ve dolayısıyla da ülkemize çok büyük katkıları olacağı inancındayım” dedi.
            Vali Bilici ve beraberindekiler daha sonra ünitede bulunan röntgen, skopi, ultrasonografi odalarını tek tek gezerek cihazlar hakkında bilgiler aldılar.
Radyoloji ünitesi yetkilileri açılışı yapılan ünitedeki cihazların çok az hastanede bulunduğunu belirterek ünitenin 2 milyon TL’ye mal olduğunu ve bu ücretin üniversite imkanları tarafından karşılanıldığını kaydettiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...