Sayfalar

29 Mart 2010 Pazartesi

CHP İl Başkanı Enver Özdemir: "Uzatmaları oynuyorlar"


CHP İl Başkanı Enver Özdemir 1 yıl önce yapılan yerel seçimlere büyük vaadler vererek giren ve yeniden işbaşına gelen AKP’li belediyelerin verdikleri sözleri unutarak, yerinde saymaya başladıklarını belirtti.
Seçim broşürlerinde proje olarak ortaya konulan konulardan tüm Kayseri’nin destek verdiği Erciyes Projesi  ihalesi dışında hiçbir gelişme olmadığını ifade eden Özdemir, “Yerel seçimler öncesinde, Beyazşehir, İldem, Talas ve Erkilet yönüne devam ettirileceği açıklanan raylı sistem çalışmalarında, Katı atık depolama merkezinde, Kayseri Mahallesi oluşturulmasında, mesire alanları, hayvanat bahçesi, çocuk eğlence alanları ve cazibe merkezleri yapımında, engelliler için  yaşam merkezlerinde, kentsel dönüşüm projelerinde  hiçbir adım atılmamıştır. Geride kalan 1 yılda geçmişte yaptıkları ve Kayseri’yi trilyonlarca lira zarara soktukları bir-kaç proje ile övünmeye devam eden belediye  başkanları, ufuktaki kent Kayseri adı altında ortaya koydukları ve gerçekleştirmeyi vaat ettikleri çalışmaları bir kenara bırakmışlardır. Verdikleri sözler, dikeceklerini söyledikleri Aslı ile Kerem Heykeli hikayesine döndü. Milyonlarca metre kare arsaları olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı, bu arsalardan vatandaşın yararlanmasını hiç düşündü mü? Yurt dışı gezilerinden iş yapmaya fırsat bulamaz hale gelen Başkan, milletvekili seçimlerine hazırlık yapmaya mı başladı acaba?  Yerel seçimler öncesi ifade ettiğimiz gibi AKP’li belediye başkanlarının enerjileri kalmamıştır. Sorumlu belediyecilik anlayışından uzak kalan başkanlar uzatmaları oynadıklarının farkına varmalıdır. Kayseri’nin öteki yüzünde bir gelişme yoktur. Büyükşehir gibi ilçe belediye başkanları da hiçbir şey yapmadılar. Hemşehrilerimiz başkanların seçim öncesi vaadlerini hatırlasınlar. Geçen 1 yıl içinde mahallelerine yeni ne yapılmıştır? Günü birlik ve şova dönük çalışmaları hizmet diye takdim etmeye çalışarak günlerini doldurmanın hesabı içinde olan belediye başkanlarının Kayseri’ye bundan başka verebilecekleri bir hizmet ve vizyon kalmamıştır“ dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...