Sayfalar

27 Nisan 2010 Salı

BİRBİRLERİNİ BIRAKIP POLİSE SALDIRDILAR

Buğdaylı mahallesinde kavga ihbarı alan polis ekipleri olay yerine gitti; ancak birbirleriyle kavga eden öfkeli kalabalık polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Polis otosunun camlarını kıran saldırganlar daha sonra kaçtılar.

 Buğdaylı Mahallesi, Çukur Sokakta kavga çıktı. İhbarı alan polis ekipleri olay yerine gittiler; ancak öfkeli kalabalığın hedefi oldular. Kavga eden taraflar polis otosunu taşlayarak camını kırdılar.
            Olay yerine takviye ekiplerin gelmesi ile birlikte kavga eden şahıslar kaçtı. Siyah bir otomobili takibe alan polisler Erkilet bulvarında otomobili kaybettiler.
            Şahısların olay yerinden kaçması ile birlikte takviye ekipler de olay yerini terk etti. Bu sırada olayı takip etmek üzere Buğdaylı’ya giden haber ekibimizin aracı ufak bir kaza atlattı. Yağmur suları nedeniyle aşınan yoldaki çukura düşen aracımız polis ekipleri tarafından çıkarıldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...