Sayfalar

2 Nisan 2010 Cuma

Bölükbaşı: "Türkiye, sonunda bölünmenin önümüze getirileceği bir süreçten geçiyor."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, ''Türkiye'de etnik bölücülüğün önünü açmak için anayasal alt yapı hazırlanıyor'' dedi.
Bölükbaşı, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, MHP İl başkanı Bekir Satılmışoğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Akbaş da bulundu.
Bölükbaşı, Türkiye'nin bunalım döneminden geçtiğini, bu dönemde vatandaşları bilgilendirmek için ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
''Türkiye, yolsuzlukla uğraşıyor. Türkiye, soygunla uğraşıyor. Türkiye, AK Parti döneminde olduğu kadar soyulmamıştır. Türkiye, sonunda bölünmenin önümüze getirileceği bir süreçten geçiyor. Bu gidişe dur demezsek, ileride rejim krizine dönüşecek, dönüşü olmayan bir yola gireceğiz. Türkiye erken genel seçime gitmeli. Sizler de bu dönemde bir değerlendirme yapıp, sandığa öyle gitmelisiniz. Sandık sizin, karar sizin. Bugün Türkiye'nin gerçek gündemi açlık. Türkiye'nin milli kimliği sorgulanır hale getiriliyor. 8 yıllık yıkım iktidarı olan AK Parti iktidarından kurtulmamız gerekiyor.'' 

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...