Sayfalar

2 Nisan 2010 Cuma

Şehit babasının cevabını çarpıtan yandaş medyaya ORTADOĞU sürmanşetten cevap verdi


ORTADOĞU'nun bugünkü sürmanşeti hükümet yanlısı bazı internet sitelerini rahatsız etti. ORTADOĞU, Hakkari'de şehit düşen Kırıkkale'li Fatih Aydoğdu'nun babası Hilmi Aydoğdu'nun ağzından çıkan "AÇILIM YÜZÜNDEN BUNLAR BAŞIMIZA GELİYOR. AÇILIM NEREDEN ÇIKTI'' sözlerine yer verdi. Taraf Gazetesi ise bunun tam tersini yazdı.
Bazı internet siteleri ise kimin tarafında olduğu belli Taraf gazetesinin tam tersi haberini doğru olarak göstermeye çalıştı.
Ancak başta Hürriyet ve Milliyet olmak üzere büyük gazetelerin tamamı haberi gazetemizde çıktığı gibi yayınladılar. Hükümet yanlısı yayın organları hariç, haber portalları ve TV kanalları da haberi gazetemizde yer alan şekliyle yayınladılar.
DHA'nın geçtiği haber aynen şöyle: "10 gündür kendisine ulaşmak istedik, ancak bir türlü ulaşamadık. Oğlum telefonda bana 'Baba ben iyiyim, merak etmeyin. Bugünlerde operasyon için dağa çıkacağız' demişti. 'Vatan sağolsun' diyorum. Açılım yüzünden başımıza bunlar geliyor. Bu açılım nerden çıktı?" Nitekim bu sözler büyük gazetelerin haberlerinde aynen kullanıldı.
Ortadoğu Gazetesi, her türlü iftiraya fitneye ve baskılara rağmen doğru bildiğini yazmaya devam edecektir. Kimseye diyet borcu olmayan Ortadoğu Gazetesi Türkiye'nin birliği ve bütünlüğünü bozacak, terör örgütü PKK'ya af getirecek olan AKP hükümetinin açılım safsatasını Türk Milletine anlatmak için yayınlarına devam edecektir.
Bu tür karalama haberlerle bizleri yıldıracağınıza inanıyorsanız nafile. Biz doğru bildiğimiz yolda manşetler atmaya devam edeceğiz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...