Sayfalar

8 Nisan 2010 Perşembe

Enver Özdemir'den Cabat'a: "Sekiz yıl önce kaç maden ruhsatın vardı, şimdi ne kadar var?"

CHP İl Başkanı Enver Özdemir CHP’ye dil uzatacak en son kişinin AKP İl Başkanı Cabat olduğunu belirterek “Bugüne kadar laf edebiyatından başka bir şey yapmayanların artık bu gemiyi bu boş laflarla yürütemeyecekleri açıktır ve gemi karaya oturmuştur” dedi.

İl Başkanı Enver Özdemir “Yaptığımız basın toplantısında eleştirilerimize yanıt veren, verdiği yanıtta laf edebiyatı yapmaya çalışan AKP İl Başkanı’na sormak gerekir. Laf kalabalığını bir kenara bırakıp, ne yaptığınızı somut olarak ortaya koyun? Hangi hızlı trenden bahsediyorsunuz? Kayseri’ye hızlı tren geldi de bizim mi haberimiz yok? Sulama kanalları bitirildi, adliye sarayı yapıldı, ekonomik kriz bitti, şehit cenazesi gelmez oldu da bizim mi haberimiz yok? Cumhuriyet tarihinin dev kuruluşları ona buna peşkeş çekilmedi mi? Sayın Cabat bunlara yanıt versin. 8 yıl önce kaç maden ruhsatı vardı, şimdi ne kadar var onları açıklasın. Hangi Kayserilinin derdine çare olmuş, kamyonunu yakan, işyerinde kafasına kurşun sıkan esnafın mı sorununu çözmüş? Kayseri tarihinde görülmemiş hizmetleri alan ilimiz onun için mi KÖYDES yatırımlarında 57. sırada yer almış? Eğitimde kaç tane okul yapmışlar, hangi sağlık ocağı açmışlar? Hangi ilçenin kaldırım taşını döşemişler, belediyelerine destek olmuşlar? AKP İl Başkanı benzer soruların ağırlığını taşıyamaz. Helal-haram söylemi yapanın önce aynaya bakması gerekir. Bugüne kadar kul hakkı diye diye oy avcılığı yapanların kursağında yetimlerin hakkı var. Tüm bunları bir kenara bırakıp, CHP’ye laf söylemek yüzsüzlüğün dik alasıdır. CHP’nin yaptıklarını Sayın Cabat’ın anlamasını beklemiyoruz. CHP, AKP gibi iktidar olacaksa hiç olmasın. Biz ister iktidarda ister muhalefette olalım. Bu ülke için, halk için mücadelemiz hiç değişmez. CHP’liler 1923’te giydikleri gömlek ve yürekleri ile asırlık bir çınar olarak, başını eğmeden ayaktadır. Bugün de bu ülkenin değerlerini yok etmek, ülkeyi bölünmeye sürüklemek, yargıyı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni kuşatmak isteyen AKP’ye karşı da her platformda mücadelesini sürdürmeye devam edecektir” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...