Sayfalar

8 Nisan 2010 Perşembe

Kayserigaz ile Eras Medya Grubu arasındaki kavga büyüyor: "Kim yalan söylüyor?" kavgası

Kayserigaz şirketi ile Eras Medya Grubu arasındaki Kayserigaz'ın haksız tahsilatı üzerine yaşanan kavga büyüyor. İşte Kayseri Akın Günlük'te yer alan son haber:
"30 Ocak 2010 tarihinde AK Parti Kayseri İl Başkanlığının Nöbetçi Vekil uygulamasına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayserigaz’la ilgili soru üzerine Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’tan da bilgi alarak Ankara’ya dönünce gerekeni yapacağını açıkladı.

5 Şubat 2010 tarihinde ise Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Erciyes TV’de katıldığı canlı yayında Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın Kayserigaz’ı aradığını söyledi.
8 Şubat 2010 tarihinde Kayserigaz’dan yapılan açıklamada Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’in açıklamasının aksine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın şirketle herhangi bir görüşmesinin olmadığı belirtilmişti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız geçen hafta Eras Medya Grubu Haber Koordinatörü Hamdi Altuntaş ile yaptığı telefon görüşmesi esnasında Kayserigaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola’yı aradığını ve haksız tahsilatla ilgili konuştuğunu ifade etti.
Kayserigaz’dan konuya ilişkin yapılan son açıklamada açıklamada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın Kayserigaz’ın cevabi yazısından 1 gün sonra yani 9 Şubat’ta Genel Müdür Ahmet Hakan Tola’yı aradığı ve daha önce arandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı öne sürüldü.
Kayserigaz’ın yaptığı son açıklamada iftira ve yalan dolu haberler yaptığımız öne sürülüyor. Oysa Eras Medya Grubu yayın organlarına Enerji Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel’in açıklamalar haber yapıldı. O halde Kayserigaz iftiracı ve yalancı suçlamasını Bakan Yıldız’a mı yapıyor, milletvekili Karayel’e mi? Sorusu gündeme geldi."

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...