Sayfalar

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Başkan Özhaseki çıtayı yükseltti ve TIME'a konuştu


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dünyanın sayılı haber ve politika dergilerinden TIME'a konuştu.
TIME'in Haziran ayı sonunda yayınlanacak sayısı için Jamie Cowan ve Nicole Howart'a röportaj veren Başkan Özhaseki, başta ekonomi ve yerel yönetimler olmak üzere ülke ve Kayseri gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ekonomi ağırlıklı geçen röportajda ayrıca Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi'nin geldiği nokta üzerinde de ayrıntılı olarak duruldu.
Türkiye'nin ekonomik alanda ortaya koyduğu performansı ve global kriz sonrası yaşanan olumlu gelişmeleri değerlendiren Başkan Özhaseki, Kayseri'nin ticaret geleneği ve geleneğin bir devamı olarak da Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi'nin konumunu anlattı.
Şirketin önümüzdeki dönem projeksiyonuna da ışık tutan Başkan Özhaseki, lisansını almış bir şirket olarak uluslararası güce sahip bir şirketle dağıtım ağını genişletmeyi ve bunun yanında alternatif üretim yollarında hamleler yapan dinamik bir şirkete ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Röportajda yerel yönetimlerin ekonomik yönden başarıya ulaşmaları için takip etmeleri gereken rotaya da dikkat çeken Başkan Özhaseki, herşeyi merkezi yönetimden bekleyen belediyelerin büyük yatırımları yerine getirmelerinin ve şehri geleceğe taşımalarının mümkün olmadığını söyledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...