Sayfalar

11 Mayıs 2010 Salı

BOKS FEDERASYONUNDAN KAYSERİ TİCARET ODASINI ZİYARET...


      Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başaslan ve Milli Takım Antrenörleri ile birlikte yarışmalarda dereceye giren sporcular Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci’yi makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
 Ziyarette konuşan Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci her zaman sporcunun yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

              Kilci, “Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıran tüm sporcularımızın ödüllendirilmesi gereklidir. Boks Federasyonu da bu konuda üzerine düşeni yerine getiriyor. Zaten federasyonda iki dönemdir Kayseri’nin bir ağırlığı bulunmaktadır. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde federasyon yönetiminde ilimizden de iş adamlarımız bulunmaktadır. Değerli İşadamımız Ahmet Bey’de iki dönmemdir burada hizmet veriyor” dedi.

        Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başaslan da sporda gereken desteğin gösterilmesinin önemli olduğunu belirtti.

               Başaslan, “Boks konusunda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Dünya ve ülkemizde yapılan yarışmalarda dereceye girecek sporcular yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Boks sadece erkek değil bayanlar içinde farklı bir spor olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden burada şampiyonluklar kazanan sporcularımızda var” dedi.

         Ziyarette Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci  yarışmalarda derece elde eden Kiraz Şahin, Yusuf Açık ve Ozan Emre’ye birer altın ve hediyeler verdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...