Sayfalar

25 Mayıs 2010 Salı

Kris Boyd'un sarı kırmızılı takım ile 2 yıllık anlaşma imzaladığı iddia edildi.


Kayserispor bombayı patlattı. Teknik direktör Şota nın ısrarla istediği ve görüşme yaptığı Kris Boyd un sarı kırmızılı takım ile 2 yıllık anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Sky News in haberine göre Glasgow Rangers in golcü futbolcusu, Şota nın ricasını kırmadı ve Kayserili oldu. ESPN televizyonunda yer alan haberde de, bir dönem Glasgow Rangers ın da formasını giyen Şota Arveladze nin, Kayserispor un teknik direktörü olmasının ardından ilk icraatının Kris Boyd u kadrosuna katmak olduğu ifade edildi.

Bu futbolcuyu takım kadrosuna katmak için yöneticilere baskı yapan Şota Arveladze nin de açıklama yaptığı iddia edilen haberde, "Boyd u takımımda görmek istiyorum. Ancak onun nasıl bir karar aldığını ya da neler yapmak istediğini tam olarak bilmiyorum. Onun için iyi bir para teklifi yapacağız ve o da bu teklifi dikkate alacaktır" diye konuştu.

Kayserispor  Kris Boyd’a 5.5 milyon Avro teklif etmişti, Boyd’un parasal sorun çıkmazsa Kayseri’ye gelmesi bekleniyor.

Bu arada 2000 yılından bu tarafa attığı goller ile dikkatleri üzerine toplayan Boyd’un forma giydiği 293 maçta 164 gol atması ise dikkat çekti.

            Öte yandan Kayserispor’la prensipte anlaşma sağlayan Şota Arveladze iki yıllık resmi sözleşme imzaladı. Kayserispor yeni teknik direktörüyle sözleşme imzaladığını resmi internet sitesinden duyurdu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...