Sayfalar

25 Mayıs 2010 Salı

MUSTAFA ERASLAN EMNİYET MÜDÜRÜ CUMA ALİ AYDIN'I ZİYARET ETTİ

Eras Holding yönetim kurulu başkanı ve MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan görevine yeni başlayan İl emniyet müdürü Cuma Ali Aydın’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sıcak bir havada karşılanan Eras Holding yönetim kurulu başkanı ve MHP MYK üyesi Mustafa Eraslan ve Erciyes TV Genel yayın yönetmeni Veli Altınkaya Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın’ı ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilediler. Eraslan, Aydın’ın vatandaşların 24 saat arayabileceğini vurgulayarak telefon numarası vermesinden dolayı kendisini kutladığı söyledi.

Ziyaretten bir hayli memnun kaldığını dile getiren Cuma Ali Aydın görevinin başında olduğunu belirterek ekibi ile birlikte Kayseri için en iyi çalışmaları yapacaklarını söyledi

Diğer yandan Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın hedeflerini de açıkladı. Aydın, daha önce Kahramanmaraş ve Siirt illerinde uyguladığı bir takım projeleri Kayseri’de yapmak istediğini söyledi.

Aydın, “Okullarda güvenli okul, güvenli eğitim düşüncesiyle hareket ediyorduk. Her okulda bir görevlimiz oluyordu. Bu görevliler özellikle okulların bayrak törenlerinde mutlaka okullarda bulunuyorlardı. Bunlar okulların aile birliği ve rehber öğretmenleriyle sıkı bir işbirliği içerisindeydi. Okullarda bunalıma giren veya problem oluşturan öğrencilerimiz tespit ediliyordu ardından bu öğrencilerimizin aileleriyle irtibata geçiyorduk. Aynı şeyi burada da uygulayacağız. Önümüzdeki dönem Kayseri de ki servis şoförlerimizi toplayacağız ve onlarla da konuşcağız. Okul aile birlikleriyle ve yöneticileriyle konuşacağız. Servis şoförlerine, şunlara uymanız lazım diyeceğiz. Aynı şekilde okullarda çalışan kantin görevlileri de vardır. Bunlar da bizim için çok önemlidir. Umarım okullarımızda bir problem yaşamayız" diye konuştu.

"En değerli varlıklarımızı okullara gönderiyoruz" diye konuşan Aydın, "İlçelerimizin muhtarlarını topladık bunlara kendi cep telefonlarımı verdim. Bu muhtarlarımızla da yakın ilişki içerisinde olacağız. Din görevlilerimizle de yakın ilişki içerisinde olacağız. Her ne kadar camilerimiz insanlarımızın güvenebildiği yerlerse de burada da bir takım suçlar işlendiğini unutmadık. Cami görevlilerimizin bu konuda yardımcı olacaklarına inanıyorum" ifadesinde bulundu.

Emniyet Müdürü Aydın herhangi bir sorunları olduğunda aramaları için bir kez daha vatandaşlara cep numaralarını verdi.

"Aydın, "Cep telefonlarımı herkes 24 saat arayabilirler. Özellikle geceleri cep telefonlarına doğrudan ben çıkıyorum. 0 505 252 00 23 bu benim şahsi telefonum, 0505 318 38 10 bu da devletin tahsil ettiği telefon. .Her türlü sorunlarında çözmeye çalışacağız. Bazen, sizi çok rahatsız ediyorlar mı? diye soruyorlar. Saat 02.00 de arıyorsa mutlaka önemli bir sorunu vardır" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...