Sayfalar

25 Mayıs 2010 Salı

TALAS'TA TACİZ ETTİĞİ KIZDAN DAYAK YİYEN ŞAHIS YAKALANDI

Bir süre önce asansörde taciz etmeye çalıştığı kızdan dayak yiyen şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında yakalandı. Tacizcinin yakalanmamak için Cem Garipoğlu nun taktiğini kullandığı öğrenildi.

Talas ilçesinde Erciyes Üniversitesi nde okuyan bir kız öğrenciyi binanın asansöründe taciz etmeye çalışan 22 yaşındaki A.O. polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

A.O. nun olayın gerçekleştiği ilçede inşaat işçisi olarak çalıştığı, tanınmamak için Cem Garipoğlu gibi saçlarını kestirdiği ve spor giysilerin yerine takım elbise giydiği öğrenildi.

Gözaltındaki A.O nun 7 taciz olayına karıştığı, 5 kez Talas ilçesinde, Fevzi Çakmak ve Sahabiye mahallelerinde de taciz olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta içerisinde meydana gelen olayda, Erciyes Üniversitesi nde okuyan bir kız öğrenci, asansörde kimliği belirsiz bir kişi tarafından taciz edilmek istenmişti. Kız öğrenciden dayak yiyen tacizcinin de görüntüleri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...