Sayfalar

26 Haziran 2010 Cumartesi

EVLADIMIZI KCTAŞ’IN İHMALİ ÖLDÜRDÜ


Elektrik şirketi görevlilerinin çalışmasının ardından direkten kopan kabloya temas edince akıma kapılarak hayatını kaybeden 5 yaşındaki Umut Işık toprağa verildi. Umut un babası Tuncer Işık oğlunun ölümünde Elektrik Şirketinin ihmali olduğunu söyledi.
Yenidoğan Mahallesi, Alınteri Caddesi nde bulunan bir direkte bakım ve onarım çalışması yapılmış, işlerini bitiren şirket yetkilileri ayrılırken tel tekrar kopmuştu. Bölgede oyun oynayan 5 yaşındaki Umut Işık, kablolara temas edince elektrik akımına kapılarak yere yığılmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Mobilya işi ile uğraşan acılı baba Tuncer Işık, evladının 1 ay sonra doğum günü olduğunu, her yıl olduğu gibi doğum günü pastası keserek bu günü kutlayacaklarını ancak acılı haberle yıkıldıklarını söyledi. Başkalarının başına aynı durumun gelmemesi için haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirten baba Tuncer Işık, iki evladından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Geride kalan 1 yaşındaki Mehmet Ali isimli evladına sarılarak teselli olmaya çalışan anne Türkan Işık ise olayda elektrik şirketinin ihmali olduğunu savundu.

Öte yandan Yenidoğan Mahallesi nde bulunan Güllübahçe Camii ne getirilen küçük Umut un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Erkilet te bulunan mezarlığa defnedildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...