Sayfalar

26 Haziran 2010 Cumartesi

Umut Işık'ın ölümü soruşturulacak... Bir ihmalin hikayesi...

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, Yenidoğan Mahallesi nde kopan elektrik teline temas ederek yaşamını yitiren Umut Işık ın ölümünden dolayı son derece üzgün olduklarını belirtti.
Yenidoğan Mahallesi nde kopan elektrik teline temas eden 5 yaşındaki Umut Işık ın vefatının ardından Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi tarafından soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci, "Çarşamba günü saat 16:00  sıralarında Yenidoğan Mahallesi nde rüzgardan çıktığını tahmin ettiğimiz olay sonrasında elektrik direğimizdeki bir telin düşmesi sonucu bu tele temas eden yavrumuzun vefatı hepimizi son derece üzmüştür. Elektrik şirketi olarak hiçbir zaman böyle bir olay vuku bulsun istemeyiz. Ekiplerimiz de zaten yılın 2 döneminde periyodik bakım kesintileri yaparak gerek trafo, gerekse hatlarımızı kontrol ederek yapılması gereken çalışmaları yapmaktadırlar. Ama yapılan bu bakımlara rağmen rüzgarın da etkisiyle böyle istenmeyen bir durum meydana gelmiş ve hepimizi son derece üzmüştür. Ben acılı ailemize Allah tan sabır ve başsağlığı diliyorum. Onların acılarını ve üzüntülerini tüm şirket çalışanları olarak yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz. Bu olayın hemen ardından gerekli inceleme ve tahkikat başlatılmıştır. Ailemizin her türlü yanındayız" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...