Sayfalar

26 Haziran 2010 Cumartesi

Vali Mevlüt Bilici ve belediye başkanları ZİÇEV’de çocuklarla yemek yedi

Vali Mevlüt Bilici ve belediye başkanları ZİÇEV’de çocuklarla yemek yedi. Vali Bilici, vakıf başkanı Süleyman Sağlam ve öğretmenleri tebrik ederek üstlendikleri görevin yüceliğinden bahsetti ve “Görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz” dedi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Eğitim ve Koruma Vakfı tarafından yapılan merkezdeki öğrencilerin yemekte misafirleri vardı. Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,  Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ve Kent Konseyi Başkanı Ömer Dengiz çocuklarla birlikte öğle yemeği yedi.

Yemek sonrası konuşan Vali Mevlüt Bilici, kamu görevi yapan vakıf başkanı Süleyman Sağlam ve okul öğretmenlerine teşekkür ederek üstlendikleri görevin zorluğundan bahsetti.

Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Özhaseki ise yapılan hizmetleri yerinde görmekten mutlu oldukları söyleyerek  hayırseverlerle tamamlanan bu çalışmanın önemli olduğunu söyledi.

Vakıf başkanı Süleyman Sağlam’da her zaman yanlarında olan ve destek veren başta Vali Bilici olmak üzere herkese teşekkür ederken çalışmalarını daha da artırarak devam edeceklerini belirtti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...