Sayfalar

1 Haziran 2010 Salı

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Cumhurbaşkanı Gül ile görüştü

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Kayseri Basınının 100 ncü yıl etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Tener Yıldız ve Türk İş Başkanı Mustafa Kumlu ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı köşküne giderek Kayseri basınının 100 ncü yılı etkinlikleri ve gazetecilik mesleğinin sorunlarıyla ilgili bir rapor sunan Veli Altınkaya başkanlığındaki Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yakın ilgi gösterdi.
            Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri  daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı da ziyaret  ederek Gazetecilik mesleğinin yerel ve yaygın manadaki sorunlarıyla ilgili yazılı bir rapor verdi.
            Veli Altınkaya, Oktay Ensari, Ömer Faruk Hamurcu, Mehmet Uğurlu, Mehmet Sena Kösedağ, Metin Sönmez, Mustafa Cengiz, İsmail İçer, Canan Bayram, Süleyman Erciyes, Saim Yıldız ve Ferhat Yağmur’dan oluşan yönetim kurulu üyeleri Tes İş Sendikası ve Türk İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Kumlu’yu da ziyaret ederek Kayseri basının 100 ncü yıl etkinlikleri hakkında bilgiler verdiler.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...