Sayfalar

1 Haziran 2010 Salı

MHP İL YÖNETİMİ EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET

MHP il başkanı Süleyman Korkmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, 11 kişinin tutuklandığı son operasyon ile ilgili açıklama yapmazken,
Ziyarette konuşan MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, Emniyet Müdürüne yeni görevinde başarılar dilerken İskenderun da 6 şehit verilen hain saldırıyı da kınadı.
Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ise kayserinin çok şehit verdiğini ve bundan sonra şehit gelsin istemiyoruz dedi. Kayseri’de şehit cenazelerinde yaşanan olumsuzluklar karşısında insanların birbirini suçlamak yerine tek vücut olması gerektiğini dile getiren Aydın şehit cenazelerinde 10 bin değil 100 bin Kayserili orada olmalı ve her yer kırmızı beyaz olmalıydı diye konuştu.
11 kişinin tutuklandığı operasyon hakkında sorulan bir soru üzerine Aydın açıklama yapmadı ve tutuklama yapılmış bu aşamadan sonra hukuk karşısında boynumuz kıldan ince dedi.
Daha önceki görev yeri olan Siirt’te yaptığı çalışmaları da değerlendiren Aydın “Siirt’te görev yaptığım süre zarfında terör örgütü kafasını kaldıramazdı diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...