Sayfalar

20 Haziran 2010 Pazar

'Teröristle müzakereyi esas alan zihniyetin terörü ortadan kaldırması mümkün değildir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ''Terörle mücadele noktasında teröristle müzakereyi esas alan zihniyetin terörü ortadan kaldırması asla mümkün değildir'' dedi.
Didinmez, partisinin istişare toplantısına katılmak üzere geldiği Tokat'ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Didinmez, son üç günde 13 şehit verildiğini anımsatarak, şehitlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Bölücü terör örgütü saldırılarının geçmişte de sıklıkla görüldüğünü kaydeden Didinmez, çok sayıda yaralının olduğu herkesçe malumdur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bugün gelinen noktanın bir sebebi olması gerekiyor. MHP olarak buna inanıyoruz. Şehitlerimizin arkasından klasik manada söylenilen sözü, kelimeleri farklılaştırarak iş başındaki hükümetin başı da farklı biçimde söylemeye başlamıştır. 'Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır, kanlarında boğulacaktır' sözünü milletimiz artık duymaktan usanmış hale gelmiştir. Terörle mücadele noktasında teröristle müzakereyi esas alan zihniyetin terörü ortadan kaldırması asla mümkün değildir'' diye konuştu.

Didinmez, ''TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusunu ise ''Boş bir laftır. Hedef saptırmadır. Bir Meclis Başkanına yakışmayan çiğ bir ifadedir'' diye yanıtladı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...